2010. szeptember 1., szerda

HAGYMA

1919- ben amikor az influenza járvány megölt 40 millió embert (valószinű USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott, hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében.. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában . Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust. Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikróbát így tartva a családot egészségesen.

A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő évben több edényben hagymát helyezettel különböző helyre a fodrász helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai közül.

Egy másik eset: Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét végét levágta majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa nyelét beleállította egy vázába és a beteg páciens mellé helyezte az éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikróbáktól. A cikk írója is kipróbálta ilyen esetben a hagymát és utána jobban érezte magát.

A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!!!

Vagy süssük le azonnal vagy dobjuk ki. A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes.

A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy éjszaka is és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák toxinjai miatt gyomorrontást epegyulladást és ételmérgezést okoz.

A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!